Terméktapasztalatok

Vásárlóink által küldött terméktapasztalatok

Terméktapasztalatok

„Egyik ismerősöm kutyáját elütötte egy autó és az orvosi ellátás után a fején lévő nyílt, de nem vérző, kb. 20 forintos nagyságú sebet kezeltük a Pets Herbal Spray gyógynövénykivonattal. Napi 2-3 alkalommal fújtuk a sebet (ami ellen a kutya eleinte tiltakozott, mert csípte) de így mintegy 2 hét alatt teljesen begyógyult, majd a seb helyén újra kinőtt a szőr, de olyan dúsan, hogy a kutya fején most is látható kis ”pom-pom” alakult ki, a valamikori seb területén.”

Landgraf Arnold, Budapest

„Én a macskám súlyosan sebesült lábát fújogattam vele, egy hét után elmúlt a borzalmas vérző, gennyes seb, még a szőre is kinőtt, most már olyan, mintha nem is lett volna semmi baja, de azt látni kellett volna, hogy nézett ki!”

Klára, Gödöllő

„Kispapagájunk születésekor az anyjuk ráfeküdt, amitől a kispapagájnak a lábai szétcsúsztak, amitől nem tudott járni és kapaszkodni. A hasfala felsebesedett rendszeresen. Nagyon szerettük őt és boldogok voltunk, amikor megismertük a Pets Herbal növényi kivonatot, ami segített a kis családtagunknak, hogy fájdalommentes életet élhessen. Nagyon hálásak vagyunk és milliószor köszönjük a gyártónak ezt a csodálatos terméket.”

Varga Lilla, Budapest

Jeni kutyusom (bischon frise) 12 éves. Kb 2 éve jelentkeztek a bőrén olyan pattanásszerű képződmények, amelyeket ha eléri kiharap. Eddig az orvos műtéti úton eltávolította ezeket a kinövéseket, de mindig újabbak keletkeznek. Elköltöztünk, távol az állatorvosunktól, amikor ismét kiharapta a farát és csak harapdálta és nyalogatta. Gondoltam itt az ideje, hogy kipróbáljam az Pets Herbal Spray-t! Felraktam a kutyus fejére a szkafandert (én így hívom a tárcsát a feje körül), hogy ne érje el, ne nyalogassa a sebet és elkezdtem napi 5-6-szor fújni vele. 5 nap után, mikor már begyógyult a sebe minden nap levettem róla a szkafandert és megfigyeltem,hogy hozzányúl-e. Hozzányúlt, még irritálta, nyalogatta volna. A teljes gyógyuláshoz 1,5 hét kellett. Mikor kezelés közben meglátta a flakont a kezemben már fordult is az oldalára, mintha kérte volna, hogy fújjam be. A szőr szépen kinőtt, a kutyus nem foglalkozik vele. Megoldottuk orvos nélkül!

Részletes beszámoló képekkel ITT!

Tarr Éva, Veszprém

Legújabb terméktapasztalatom:

Elköltöztünk és új kutyakozmetikus után kellett nézni. Kiderült, hogy akihez eddig vittem nem foglalkozott annyira a kutya fülszőrzetével, így alaposan be volt nőve a füle szőrrel. Az új kozmetikus koherrel kitépkedte a szőrt a füléből, majd arra lettem figyelmes, hogy a kutyus rázza a fejét. Láttam, hogy a füle piros. Elővettem a Pets Herbal Spray-t elkezdtem fújni a gyulladt bőrt napi 5-ször és már a 2. napon szépen elhalványult a bőrpír. A kutyus megnyugodott.

Tarr Éva, Budapest

pets-02

Gondoskodj rólunk!

20150410_180042-1„Shar pei kutyum csirke allergiával küzd már három hónapos korától. Hiába a szakszerű orvosi ellátás, különböző orvos által ajánlott sampon és legfőképpen a diéta, nagyon vakarta magát. Főleg a szem környékét vakarta ki, de a lágy részeknél is gyakran van piros folt és vad vakaródzás a vége! A doktor szteroidot “prednisolont”adott és fojtattuk a külső kezeléseket. Május elején a kezelés és gyógyszer ellenére ismét vakarózni kezdett.

Akkor találtam rá az Önök által forgalmazott termékre amit azonnal meg is rendeltem. Megérkezésig a kivakart területekre körömvirág krémet használtam ami szintén enyhítette az én drágámnak a szenvedését. Sorstársaim ajánlották még belső használatra az MSM port, azt is sikerült beszereznem. Múlt hét péntektől használom a három dolgot és a gyógyszer szedésével le álltam.

Kezelés folyamata a következő: nagyon vékony rétegben a szükséges részeken be kenem a krémmel, utána fújok rá a Pets Herbal Spray-ből és jól be dörzsölöm. Belsőleg pedig támogatom az MSM porral. Még vannak részek ahol előjönnek a foltok és vakaródzik, de azonnal le kezelem és megszűnik a vakarózás is. Nagyon sokat javult mióta kezelem és egyre jobban tűri, hogy fújjak rá a Pets Herbal-ból mintha azt akarná velem közölni, hogy jó neki és már nem is csíp annyira! 🙂 Hálás vagyok a termékükért!!! Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalatomat!!!”

Mrázné Petrovics Zsuzsanna

Győződj meg róla te is, próbáld ki most!

Mi, gazdik biztosak lehetünk abban, hogy a Pets Herbal esszencia megvásárlásával egy igazi kincset kapunk! Egy olyan különleges gyógynövény készítményt, amely az árának többszörösét adja vissza igazi, természetes értékben!

Rendeld meg most a Pets Herbal gyógyhatású készítményt és javítsd kedvenced közérzetét, gyógyítsd a bőrét!

Megrendelés

Iratkozz fel a blogértesítőnkre!

Értesülj első kézből híreinkről, akcióinkról!

Translate »
0