Pets Herbal Spray 50ml

7 590 Ft

A Pets Herbal Spray 24 gyógynövényt tartalmazó svájci gyógynövény esszencia, amelyet Magyarországon állatorvosok teszteltek kutyákon és macskákon.

Az elért eredmények alapján a Pets Herbal esszencia méltán kapta meg a gyógyhatású készítményt minősítést, amely a kutyák és macskák akut és krónikus bőrproblémáin segíthet.

Kategória:

Leírás

Az 1500-as években a Franciaországi St-Antoine monostorban élt szerzetesek készítettek egy egészen különleges gyógynövény kivonatot a középkori háborúkban harcoló katonák lőtt sebeire, a harcok során szerzett egyéb sebekre, bőrsérülésekre, viszketegségre. Ma ez a receptúra a svájci Heavenly Flowers vállalat tulajdonában van.

A svájci cég nem csak az emberek bőrproblémáira gondol termékei gyártásainak során, hanem 24 gyógynövény összetétellel kifejlesztett egy olyan esszenciát, amelyet Magyarországon állatorvosok teszteltek kutyusokon és cicákon és az elért eredmények alapján az esszencia méltán kapta meg a gyógyhatású készítményt minősítést, amely a kutyusok és a cicák akut és krónikus bőrproblémáikon segít.

Minden állatnál, ugyanúgy, mint az embernél kialakulhatnak különböző bőrbajok, különböző eredetű sebek (harapott, vágott, szúrt, tépett, műtéti) és egyéb olyan bőrtünetek, amelyek viszketést, sok szenvedést okozhatnak.

A Pets Herbal Gyógyhatású készítmény nem tartalmaz kémiai vagy más szintetikus anyagot, tartósítószert, színezéket, illatanyagot. A Pets Herbal esszencia 100%-ig természetes!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pets Herbal Spray 50ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »
0