Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Felhasználási feltételek

A petsherbal.hu honlapunkon olvasható tartalom, a szerzői jogról szóló 2011. évi CXII.törvény alapján, a feltüntetett szerzők, szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, ide értve a a tanulmányokat, cikkeket, egyéb írásokat, blogokat, grafikákat, szövegelemeket (ez alatt értjük a jelen szöveget is )amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal az AQB Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A tartalom bármilyen egyéb felhasználását felhasználási díj ellenében a Jogtulajdonos az alábbiak szerint engedélyezi, ideértve, ha egészben vagy részletekben történő többszörözésről, átdolgozásról, terjesztésről vagy nyilvános előadásról van szó.

A felhasználási díj naponként és tartalmi elemenként 70.000.- Ft, ami nem tartalmazza a mindenkori hatályos általános forgalmi adót. A felhasználási díj, a felhasználás minden megkezdett napjára és a felhasznált tartalmi elemek mindegyikére külön-külön megilleti a Jogtulajdonost. Amennyiben a felhasznált tartalmat a Felhasználó, más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ezzel elért vagyoni előnyt a Jogtulajdonosnak köteles átengedni.
Írásbeli bejelentési kötelezettséggel jár a felhasználás ténye és mértéke a Felhasználó részéről, a felhasznált tartalmi elemeket, felhasználás időtartamát, felhasználás módját illetően. A Jogtulajdonos fenntartja a jogot, hogy a felhasználási engedélyt visszavonja.

A Jogtulajdonos a felhasználási díjról utólag, a tárgyhónap utolsó munkanapjával állítja ki számláját, amit 5 banki munkanapos átutalással kell teljesíteni. A felhasználás tényére és mértékére vonatkozó bejelentés elmulasztása nem akadálya a számla kiállításának. A fentiektől eltérő felhasználási feltételek kizárólag a Jogtulajdonossal való előzetes írásbeli megállapodás alapján alkalmazhatók.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása esetén, illetve ha bármilyen jogosulatlan felhasználás történik, vagy ha a jelen felhasználási feltételeket nem tartja be a Felhasználó, ezen esetekben a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A Jogtulajdonos kijelenti, hogy nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

A weboldalon található olvasói hozzászólások (kommentek) a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, azokat az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem ellenőrzi, nem változtatja meg, értük felelősséget nem vállal.

A Jogtulajdonos nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező költségekért, veszteségekért, károkért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, valamint üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Figyelem! A weboldalunkról más cégek és szervezetek weboldalára is eljuthatsz! Ezen weboldalak használata esetén azt javasoljuk, hogy mindenképpen győződj meg az adott oldalt megjelentető cég, szervezet adatvédelmi kezeléséről.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az AQB Kft, mint adatkezelő számára kiemelt szerepet jelent a felhasználók személyes adatainak védelme. Az AQB Kft adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Az AQB Kft – a weboldalának használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatod eljuttatod hozzánk, ezzel hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azt az AQB Kft – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésed!

A jobb kiszolgálásod érdekében az AQB Kft személyes adatokat gyűjt és használ. Például, amikor letöltöd ingyenesen a Magazinunkat vagy a Termékismertetőnket , vagy ingyenesen regisztrálsz az ajánlói rendszerünkbe, terméket rendelsz meg, akkor megkérünk arra, hogy add meg a személyes adataidat. Az általad ezen az oldalakon megadandó személyes adatok lehetnek elérhetőségi adatok, például a neved, a címed, telefonszámod és email címed és más egyéb egyedi információ, például a felhasználói azonosítód és jelszavad, számlázási és tranzakciós adataid. Minden levelünknél, mely lehet blogértesítő, cikksorozat vagy akció, az alsó láblécben bármikor lehetőséged van leiratkozni, amennyiben így döntesz, mégpedig úgy, hogy bármelyik levél láblécében levő leiratkozás linkre kattintasz.

Az általad megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • piackutatás,
  • piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • vevői reklamációk intézése,
  • megrendelések intézése.

Az AQB Kft a személyes adataidat bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adataid biztonságát garantálják. Cégünk a vevői, partnerei személyére, adataira, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezel! Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-73079/2014.

Iratkozz fel nyugodtan mert sok hasznos információt fogsz kapni egészséged megőrzése érdekében mindaddig, ameddig szeretnéd!

Translate »
0