Pets Herbal Spray kutyáknak, macskáknak

Terméktapasztalatok vásárlónk tollából

Hogyan segítettek a gyógynövények Jeni kutyus sebes bőrén?

(A képeket rákattintva nagyobb méretben is megnézheted!)

Bischon Frise kutyusom, Jeni 12 éves, fiatalos, sportos, mozgékony. Szeret sétálni és úszni. Legtöbb probléma azonban a bőrével van! Speciális étrenden van tartva, kimondottan idős kutyák számára készített tápot kap, amelyben nincsen szárnyas és még rizs sem, könnyen emészti, szép tőle a kutyus.

A bőrén pár éve jelentkeztek apró kinövések, amelyeket először műtéttel eltávolítottak több alkalommal is, de azt vettem észre, hogy egyre több kinövése van.

Amelyiket eléri, időszakonként kiharapja és a helyén csúnya nyílt seb keletkezik. Ezeket a sebeket aztán elkezdi nyalogatni és egyre rosszabb a helyzet, hiszen a nyálával sok baktériumot hord fel a sebre. Valószínűleg viszket neki a seb és fáj is, gyógyítani akarja.

Mikor megismertem a Pets Herbal Spray-t, tettem egy próbát, hogyan hatnak a gyógynövények a kutyusom esetében. Elkezdtem fújni az esszenciával a sebet, de sajnos lenyalogatta.

Nem mintha bármi baja lenne tőle, hiszen nincsen semmiféle kemikália az esszenciában, csakhogy úgy nem tud hatni, ha lenyalogatja. Gondoskodtam arról, hogy ne tudja elérni a sebet, így vettem egy tárcsát a fejére, melynek viselete ezt megakadályozza, és ami ilyen esetekre mindig kéznél van.

3 napig, napi 5-szöri alkalommal befújtam a sebet. Láthatólag megnyugodott, hiszen nyugodtan alszik, pihen. Jobban zavarja a tárcsa, na de hát most ez van. Látható a képen is, hogy már a 3. napon bevarosodott a seb.

A 6. napon leesett a seb és megkíséreltem levenni a tárcsát, megfigyelve, hogy nyalogatja-e, van-e valamiféle ingere, viszketés, egyebek. De nincsen semmi! 1 hét alatt túl vagyunk a gyógynövények segítségével a nehezén. Nem kapott ezúttal az állatorvostól több ezer forintért injekciót, szépen rendbe jött a bőre.

Ez egy kézenfekvő megoldás, ha van otthon Pets Herbal Spray, mert meg tudjuk vele oldani otthon is a problémát és ez vonatkozik minden sebesedéssel, viszketéssel járó bőrproblémára. Az esszenciát nem most használtuk először,  sok jó tapasztalatunk van vele, de most tudtam ledokumentálni, hogy jól látható legyen, hogy mire képesek a gyógynövények!

 

Volt már szőrhullással járó vakarózásos történetünk is, a gyógynövények nem csak  a vakarózást szüntetik meg, hanem  serkentik a szőr egyenletes gyors növekedését is. Egy gyors kozmetika után – hogy csinos legyen – ismét mehetünk a szabadba, és úszni a Balatonba!

Ajánlom minden kisállat tulajdonosnak, aki a gyors és kíméletes megoldást keresi, vakarózás, sebek, szőrhullással járó bőrproblémák esetében!

Győződj meg róla te is, próbáld ki most!

Mi, gazdik biztosak lehetünk abban, hogy a Pets Herbal esszencia megvásárlásával egy igazi kincset kapunk! Egy olyan különleges gyógynövény készítményt, amely az árának többszörösét adja vissza igazi, természetes értékben!

Rendeld meg most a Pets Herbal gyógyhatású készítményt és javítsd kedvenced közérzetét, gyógyítsd a bőrét!

Megrendelés

Iratkozz fel a blogértesítőnkre!

Értesülj első kézből híreinkről, akcióinkról!

Translate »
0